Scroll Top

Rólunk

Rólunk

Minden ember lelkének legfőbb vágya, hogy megtalálja azt a tevékenységet, ami összhangban van az élet feladatával. Amikor elkezdtem masszőrként dolgozni, a vendégeim visszajelzései alapján, gyorsan nyilvánvalóvá vált számomra, hogy ez az az út, amit folytatnom kell, ahol kiteljesedhetek. Olyan dolgot szerettem volna csinálni, amivel hozzájárulhatok az emberek közérzetének javulásához és valódi értéket tudok közvetíteni.

Pályafutásomat a Nemzetközi Masszázs Akadémián kezdtem, ahol a svédmasszázs tanfolyam elvégzését követően gyógy- és sportmassszőri vizsgát is tettem. Gyakorlatomat az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetben töltöttem 2017-18 közt. 

2019-ben részt vettem Michal Vékáš Sportmanuálterápia képzésén, akin keresztül megismerhettem John Gibbonst, aki az Oxfordi Egyetem sport oszteopata oktatóját. Jelenleg az általa kidolgozott rendkívül komplex 10 részes ún. Bodymaster method képzést csinálom, amely a teljes mozgásszervrendszerre kiterjedő vizsgálati és kezelési eljárások összessége.

Tagja vagyok a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamarának
Állami Egészségügyi Ellátó Központ által kiadott működési nyilvántartási számom: 255811

 

 

Képesítések

loading
JohnGibbons Bodymaster Method
loading

Szia! Márkus Renáta vagyok.

Szerencsésnek érzem magam hogy rátaláltam arra a  szakmára, amiben önazonos tudok lenni. Számomra ennek a szakmának az egyik legszebb része, hogy nagyon szerteágazó, ezért folyamatos fejlődési és tanulási lehetőségek vannak. Mostantól Sándor mentorálása által bővítem a tudásom, hogy jómagam is egyre többet tudjak segíteni az embereknek.

Gyógymasszőr végzettségemet a Pannon Kincstár humán szakképző központban szereztem meg. Gyakorlatomat a Gödöllői Tormay Károly egészségügyi központban és a Szent Lukács Gyógyfürdőben töltöttem. Valamint egyéb hasznos készségeket is elsajátítottam, mint pl. a Kinesiology taping.

KÉNYEZTETÉS A BŐRÖDNEK

A dōTERRA™ CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőség) minősítésű esszenciális olajok tiszta, természetes, aromás összetevők, amelyeket nagy gondossággal vonnak ki a növényekből. Nem tartalmaznak az aktív összetevőket felhígító vivőanyagokat vagy mesterséges összetevőket, sem szennyeződéseket vagy egyéb vegyszermaradványokat.

A dōTERRA CPTG minősítésú esszenciális olajok jelentik a világon ma elérhető legbiztonságosabb és legkedvezőbb hatással rendelkező olajokat. Ezeket az illóolajokat kókuszolajhoz keverve használom a kezelésekhez.

KÉNYEZTETÉS A BŐRÖDNEK
A dōTerra gyártja a világ legjobb minőségű esszenciális illóolajait.
Rendelkezik CPTG™ (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőség) minősítéssel, így az iparban használt legmagasabb minőségi, tisztasági és biztonsági követelményeknek felel meg.
Mit jelent ez számodra? Biztos lehetsz benne, hogy elsőrangú olaj kerül a bőrödre.